Advertisement

Κηδεία Φιλιω Πυργακη Πεθανε / Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών.

Κηδεία Φιλιω Πυργακη Πεθανε / Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών.. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε, μετακόμισε στην αθήνα. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία κ.α) και ετσι κυκλοφόρησε σε παρα πολυ κόσμο το νεοδημοτικό.

Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μια άνιση μάχη με τον καρκίνο από τον οποίο ηττήθηκε μόλις δύο μήνες από τον θανατο του συζύγου της, δημήτρη κωστόπουλου.

Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ...
Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ... from www.zarpanews.gr
Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μια άνιση μάχη με τον καρκίνο από τον οποίο ηττήθηκε μόλις δύο μήνες από τον θανατο του συζύγου της, δημήτρη κωστόπουλου. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το νεοδημοτικό τραγούδι με μεγάλη επιτυχία. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η φιλιώ πυργάκη ήταν πολύ αγαπητή στον λαό και έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε ελλάδα και εξωτερικό! Τον μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Ένα ατύχημα που είχε, την. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο σικυωνίων κορινθίας, στις 11 οκτωβρίου 1939 και ήταν μια σπουδαία ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από την ίδια αρρώστια.

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο σικυωνίων κορινθίας, στις 11 οκτωβρίου 1939 και ήταν μια σπουδαία ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Τότε η φιλιώ πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το. Η φιλιώ πυργάκη έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο.

Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι πιο φτωχό καθώς μια από τις μεγαλύτερες φωνές του σίγησε για πάντα. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη.

Με δημοτικά τραγούδια το "ύστατο χαίρε" στη Φιλιώ Πυργάκη
Με δημοτικά τραγούδια το "ύστατο χαίρε" στη Φιλιώ Πυργάκη from media.enikos.gr
«έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με. Στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία κ.α) και ετσι κυκλοφόρησε σε παρα πολυ κόσμο το νεοδημοτικό. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. Την κυριακή η κηδεία της.

Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από την ίδια αρρώστια. Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Το τελευταίο αντίο θα πουν την κυριακή 18 ιουλίου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτης στην σπουδαία κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Τον μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε, μετακόμισε στην αθήνα. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Η φιλιώ πυργάκη πέρα απο την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό (π.χ. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο σικυωνίων κορινθίας, στις 11 οκτωβρίου 1939 και ήταν μια σπουδαία ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο. Έναν μεγάλο αγώνα έδωσε η φιλιώ πυργάκη με τον καρκίνο αλλά στο τέλος το «θηρίο» νίκησε. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού.

Φιλιώ Πυργάκη: Στο Άργος η κηδεία της αρχόντισσας του ...
Φιλιώ Πυργάκη: Στο Άργος η κηδεία της αρχόντισσας του ... from www.patrisnews.com
Τον μάιο, η πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη.

Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Φτωχότερο από σήμερα το δημοτικό τραγούδι καθώς έφυγε από τη ζωή η φιλιώ πυργάκη που υπήρξε κορυφαία στο είδος. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από αυτή την αρρώστια. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό (π.χ. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε, μετακόμισε στην αθήνα. «έφυγε» από τη ζωή η φιλιώ πυργάκη , η τραγουδίστρια θρύλος των ελληνικών πανηγυριών, στα 82 της χρόνια. Μη σκοτεινιαζεισ ουρανε φυλιω πυργακη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας. Η φιλιώ πυργάκη έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού φιλιω πυργακη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας.

Posting Komentar

0 Komentar